GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον αέρα η δίκη για την Άννυ- Γιατί ενδέχεται να βρεθούν εκτός φυλακής οι γονείς της

Την έξοδο της φυλακής, πριν δικαστούν, είναι πιθανό να δουν ο πατέρας της αδικοχαμένης Άννυ που κατηγορείται μαζί με έναν φίλο του για ...


Την έξοδο της φυλακής, πριν δικαστούν, είναι πιθανό να δουν ο πατέρας της αδικοχαμένης Άννυ που κατηγορείται μαζί με έναν φίλο του για τη φρικτή δολοφονία και τον τεμαχισμό του άτυχου κοριτσιού, και η μητέρα της, λόγω αμετάφραστου βουλεύματος.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, μετά την επ’ αόριστον αναβολή της υπόθεσης για τα μαύρα ταμεία της Siemens για τον ίδιο λόγο, νομικοί κύκλοι μιλούν για αντίστοιχα προβλήματα και σε αμιγώς ποινικές δίκες.
Η δίκη του 27χρονου πατέρα Στάνισλαβ Μπακαρτζίεφ, του 20χρονου συγκατηγορούμενού του Νικολάι ή Νίκι και της μητέρας Δημητρίνα Μπορισόβα για όσα συνέβησαν στο υπόγειο της Μιχαήλ Βόδα έχει οριστεί για τις 5 Σεπτεμβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.
Διαβάστε περισσότερα στο:usay.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση