GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάθε πότε πρέπει να πλένονται οι πυτζάμες

Είναι ένα ρούχο που φοράμε καθημερινά και μάλιστα για πολλές ώρες. Οι πυτζάμες μας μπορεί να μας φαίνεται ότι είναι ο, τι πιο άνετο κ...


Είναι ένα ρούχο που φοράμε καθημερινά και μάλιστα για πολλές ώρες.

Οι πυτζάμες μας μπορεί να μας φαίνεται ότι είναι ο, τι πιο άνετο και καθαρό μπορούμε να φορέσουμε μπαίνοντας στο σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα αλλά δεν είναι πάντα έτσι.

Μπορεί να μην είναι ένα ρούχο που το φοράμε έξω, όταν ερχόμαστε σε επαφή με άλλο κόσμο σε δημόσιους χώρους αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορούμε να το φοράμε για μέρες χωρίς να το πλένουμε. Κάθε πότε όμως πρέπει να μπαίνουν στο πλυντήριο οι πυζάμες μας; Σύμφωνα με με τους κανόνες υγιεινής, οι πυτζάμες που φοράμε στον ύπνο μας πρέπει να πλένονται αφού τις έχουμε φορέσει 3 με 4 φορές.

Ακόμη και αν επιλέξετε να τις αλλάζετε μία φορά την εβδομάδα, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά θα πρέπει μα κάνετε ντους κάθε βράδυ για να μην μεταφέρετε συνεχώς νέους μικροοργανισμούς και βακτήρια στο σώμα σας. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι αν ιδρώνετε επιβάλλεται να τις πλένετε πιο συχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση