GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πήρε πίσω ο Μέσι: Παραμένει στην Εθνική Αργεντινής!

Μέλος της εθνικής Αργεντινής θα παραμείνει ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό άσο να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών πο...


Μέλος της εθνικής Αργεντινής θα παραμείνει ο Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό άσο να επιβεβαιώνει τις πληροφορίες των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να έχει αναθεωρήσει τη σκέψη που είχε κάνει μετά το τέλος του τελικού του Copa America με τη Χιλή.

Μέσω επιστολής του, ο αρχηγός των «αλμπισελέστε» και της Μπαρτσελόνα, τόνισε ότι η αγάπη του για την ομάδα είναι πολύ μεγάλη για να την αφήσει και πρόσθεσε ότι δεν θέλει να αποτελέσει ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα στα ήδη υπάρχονται της χώρας.

«Αγαπώ τη χώρα μου, αγαπώ επίσης αυτή τη φανέλα. Βλέπω ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής και δεν θέλω να προκαλέσω ακόμα ένα. Δεν θέλω να προκαλέσω ζημιά, πάντα βοηθούσα με όποιον τρόπο μπορούσα.

Πρέπει να φτιάξει πολλά το ποδόσφαιρο της Αργεντινής, αλλά προτιμώ να βοηθήσω μέσα στην ομάδα και όχι να κριτικάρω και να είμαι έξω από αυτήν. Σκέφτηκα πολλά πράγματα τη νύχτα του τελικού και πραγματικά σκέφτηκα να αποσυρθώ, αλλά αγαπώ τη χώρα μου και τη φανέλα. Ευχαριστώ όλους όσους θέλουν να με βλέπουν με την Αργεντινή και εύχομαι σύντομα να τους προσφέρω χαρά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λιονέλ Μέσι στην επιστολή του.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση