GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση Γερμανού τουρίστα στη Ρόδο

Σε πραγματικό θρίλερ έχει εξελιχθεί για την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η έρευνα για τον εντοπισμό ενός 34χρονου Γερμανού τουρίστα, ...


Σε πραγματικό θρίλερ έχει εξελιχθεί για την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου η έρευνα για τον εντοπισμό ενός 34χρονου Γερμανού τουρίστα, που εξαφανίστηκε την 21η Αυγούστου 2016 το πρωί, λίγη ώρα πριν την αναχώρησή του από τη Ρόδο με την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, πρόκειται για τον Sergeij Enns, που αφίχθη στο νησί την 11η Αυγούστου 2016 και επρόκειτο να αναχωρήσει με πτήση charter για το Αννόβερο την 11.10 ώρα της 21ης Αυγούστου 2016.
Οι διακοπές του στη Ρόδο με την σύζυγό του Inna και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ένα αγοράκι 2 ετών και ένα κοριτσάκι 9 ετών, σε κεντρικό ξενοδοχείο all inclusive κύλισαν ομαλά και τίποτε δεν μπορούσε να προϊδεάσει τους συγγενείς του για την δραματική τροπή που πήραν οι ξέγνοιαστες ώρες που περνούσε με την οικογένειά του στο νησί.

Ο 34χρονος, ύψους 1,80 μέτρων, με μαύρα μαλλιά και πρασινοκαφέ μάτια, που φέρει γενειάδα τριών ημερών, φορούσε ένα κόκκινο μπλουζάκι με άσπρα γράμματα, ένα μπλέ κοντό παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Μετέβη στην παραλία και έκτοτε αγνοείται.

Σαν να άνοιξε η γη και τον κατάπιε! Μαζί του δεν έφερε κινητό τηλέφωνο, διαβατήριο, χρήματα, κάρτες ή άλλα έγγραφα και από τις μέχρι τώρα έρευνες δεν μπόρεσε να βρεθεί ούτε ένα στοιχείο για το πού βρίσκεται.
Κατέστη πάντως σαφές ότι δεν έπεσε στην θάλασσα ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προ διετίας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα τα οποία όμως ρύθμισε με ειδική αγωγή.

Η διάθεσή του, όπως έγινε γνωστό, ήταν καλή, δεν υπήρξε τσακωμός του με οικείους του ή άλλους τουρίστες ή με ντόπιους κατά την παραμονή του στο νησί και δεν μπορεί κανείς να δικαιολογήσει πώς χάθηκε.
Εξάλλου είχε ετοιμάσει με την σύζυγό του τις αποσκευές τους για να αναχωρήσουν για την Γερμανία και η διαδρομή του μέχρι την παραλία και η επιστροφή του δεν μπορούσε να έχει διάρκεια μεγαλύτερη των 10 λεπτών.
Η σύζυγός του μετέφερε τα παιδιά τους στην Γερμανία και επέστρεψε στο νησί με την αδελφή του 34χρονου, προσπαθώντας να βρει απαντήσεις.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του έχουν ανατεθεί σε ικανούς αξιωματικούς και αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, που βρίσκονται σε καθημερινή και συχνή επικοινωνία με τους οικείους του, εκπροσώπους του τουριστικού πρακτορείου και την προξενική αρχή.
Οποιοσδήποτε έχει πληροφορίες για τον 34χρονο καλείται να ενημερώσει σχετικά την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου στο τηλέφωνο 2241023294.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση