GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιλντιρίμ: Οι ΗΠΑ είναι στρατηγικός εταίρος μας όχι εχθρός

Η Τουρκία θα θέσει τις επιχειρήσεις των υπηρεσιών εσωτερικών και εξωτερικών πληροφοριών υπό μια κοινή δομή για τον καλύτερο συντονισμό το...


Η Τουρκία θα θέσει τις επιχειρήσεις των υπηρεσιών εσωτερικών και εξωτερικών πληροφοριών υπό μια κοινή δομή για τον καλύτερο συντονισμό τους και σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί άλλη απόπειρα πραξικοπήματος, δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ στη διάρκεια συνάντησής του με δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη.

Ο Γιλντιρίμ διαβεβαίωσε ότι οι ΗΠΑ είναι «στρατηγικός εταίρος μας, όχι εχθρός μας» και κάλεσε να εξαλειφθούν οι εντάσεις σε μια στιγμή που οι σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών δοκιμάζονται από το αίτημα της Άγκυρας για έκδοση του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν.

«Ανάμεσα σε δύο χώρες μπορεί να υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω», δήλωσε ο Γιλντιρίμ, όμως «οφείλουμε να εξαλείψουμε αυτό που επιδεινώνει τις σχέσεις μας», πρόσθεσε αναφερόμενος στον Γκιουλέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση