GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΩΠΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ το γυναικείο συγκρότημα που σαρώνει στα πανηγύρια...

Κλαρίνο, σαξόφωνο, ψηλοτάκουνα, σαμπάνιες και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η Γυναικεία Υπόθεση μοστράρει σε εκατοντάδες αφίσες σε όλη τ...


Κλαρίνο, σαξόφωνο, ψηλοτάκουνα, σαμπάνιες και περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η Γυναικεία Υπόθεση μοστράρει σε εκατοντάδες αφίσες σε όλη τη χώρα και αποτελεί πρωτοκλασάτο όνομα για τα πανηγύρια (Vids)
Όπως γράφει το agriniopress.gr, Τρίκαλα, Ηλεία, Μεσσηνία, Εύβοια, Ήπειρος, Λευκάδα, νησιά Αιγαίου, η Γυναικεία Υπόθεση έχει πάρει αμπάριζα όλα τα πανηγύρια της χώρας.
«Επικεφαλής» της «μπάντας», είναι η Μαρία Σαμίου που έχει και το ψευδώνυμο, «Βασίλισσα της σαμπάνιας».  Η ίδια έχει επιλέξει και τις υπόλοιπες γυναίκες που την ακολουθούν στα live της.

Μέλη:
Μαρία Σαμίου
Νεκταρία Γκινοσάτη
Τούλα Δαλεζίου
Έλενα Λυρή
Ράνια Τέκου
Καίτη Ράμου
και η Διονυσία στο σαξόφωνο.
Λογικά, όλο και κάπου θα έχετε πετύχει φέτος το καλοκαίρι αυτή την αφίσα ή κάποια παρόμοια της:
Παρακάτω ακολουθεί μια διαδικτυακή πανελλαδική μίνι περιοδεία για να πάρετε μια γεύση. Σημείωση: Στις εμφανίσεις της μπάντας μαζεύονται πάνω από 2.000 άτομα.
Κρίση; Ποια κρίση;
Γιαννιτσοχώρι Ηλείας:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση