GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αστυνομικοί έφτιαξαν... μακαρονάδα σε ηλικιωμένο ζευγάρι

Τέσσερις αστυνομικοί, μαγείρεψαν μια λαχταριστή μακαρονάδα σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, όταν η απέραντη μοναξιά και τα νέα στις ειδήσε...


Τέσσερις αστυνομικοί, μαγείρεψαν μια λαχταριστή μακαρονάδα σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, όταν η απέραντη μοναξιά και τα νέα στις ειδήσεις τους προκάλεσαν έντονο στρες και αναστάτωση που τα αναφιλητά τους αναστάτωσαν όσους γείτονες ήταν στη πολυκατοικία.

Η 84χρονη Jole και ο 94χρονος Michele, είδαν στο κατώφλι του σπιτιού τους τους ένστολους, λέγοντάς τους ότι κανείς δεν τους έχει επισκεφτεί εδώ και μήνες και πως βρέθηκαν σε δεινή θέση με τα νέα του κόσμου. Οι αστυνομικοί, κάνοντας ουσιαστικά ένα διάλειμμα από το κυνήγι της εγκληματικότητας, κλήθηκαν στο "περιστατικό", παρηγορώντας τους δυο ηλικιωμένους με το εθνικό πιάτο της Ιταλίας, τα μακαρόνια με παρμεζάνα. 

Η ομάδα των τεσσάρων ένστολων, ανέβασαν μάλιστα και φωτογραφίες με το ζευγάρι στο Facebook, οι οποίες και μοιράστηκαν πάνω από 23.000 φορές. 

"Η ζωή δεν είναι πάντα εύκολη. Ειδικά όταν η πόλη είναι άδεια και οι γείτονες λείπουν σε διακοπές. Μερικές φορές η μοναξιά μοιάζει με καταιγίδα και μερικές φορές λιώνει στο κλάμα. Έρχεται ξαφνικά και σε κυριεύει. Οι Jole και Michele, αγαπιούνται πολύ, αλλά όταν η μοναξιά γίνεται βάρος στην καρδιά, συμβαίνει γιατί χάθηκε κάθε ελπίδα... Οι αστυνομικοί ζήτησαν την άδεια για να μπουν στην κουζίνα. Ετοίμασαν ένα μικρό δείπνο με μακαρόνια, βούτυρο και τυρί. Τίποτα σπέσιαλ, αλλά με πολύτιμα συστατικά: ανθρωπιά", αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Andrea, Alessandro, Ernesto και Mirko, οι τέσσερις ένστολοι. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση