GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΑ ΣΠΑΣΑΝΕ σε ταβέρνα με τούρκικο μενού! ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ο Καραμανλής...

  Harris Kodopoulos .      12 χρόνια μετά τον Μπαϊρακτάρη ήρθε ή δικαίωση… στον Σερίφη της Κω! Ο αστικός θρύλος λέει ότι δεν χρειάζ...

  12 χρόνια μετά τον Μπαϊρακτάρη ήρθε ή δικαίωση… στον Σερίφη της Κω!
Ο αστικός θρύλος λέει ότι δεν χρειάζεται κάποιος να ψάχνει για καλές ταβέρνες. Απλά, ας καταγράφει αυτές που έχει πάει ο Κώστας Καραμανλής! Πάει πάντα στις καλύτερες εγγυημένα!
Ο θρύλος επιβεβαιώθηκε και πάλι μιας και χτες το βράδυ (όπως μας μετέφεραν αναγνώστες) ο πρώην πρωθυπουργός με τη συνοδεία του Γιάννη Βαληνάκη και άλλων φίλων βρέθηκαν σε μια από τις top ταβέρνες της Κω στην οποία ο Κ. Καραμανλής κάνει διακοπές, προσπαθώντας να χαλαρώσει μετά από μια πολύ… δύσκολη και κουραστική κοινοβουλευτική και πολιτική περίοδο.
Απόδειξη του καλού γούστου και του υψηλότατου επιπέδου των γαστρονομικών επιλογών του πρώην πρωθυπουργού είναι οτι η εν λόγω ταβέρνα στο trip advisor έχει 5 στα 5 στην αξιολόγηση και έχει πάρει και πιστοποιητικό διάκρισης!\
Η ταβέρνα Serif έχει το καλύτερο τούρκικο μενού και πραγματικά τα πιάτα του «τα σπάνε». Όπως κυριολεκτικά τα σπάσανε (όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες) θαμώνες του μαγαζιού όταν φτάσανε στο τσακιρ κέφι .
Τα πιάτα έπεφταν βροχή από τους θαμώνες του μαγαζιού – θυμίζοντας καλές εποχές- μεταξύ άλλων και από κάποιους από την παρέα του πρώην πρωθυπουργού ο οποίος ήταν σε πολύ καλή διάθεση , μοιράζοντας χαμόγελα και χτυπώντας παλαμάκια.
Ήταν μια πολύ καλή βραδιά άλλωστε για τον πρώην πρωθυπουργό του οποίου η προσπάθεια για την καταπολέμηση των νταβατζήδων της διαπλοκής (η οποία είχε ξεκινήσει σε μια άλλη ταβέρνα αρκετά χρόνια πριν)… αναγνωρίστηκε!
Μόλις λίγη ώρα νωρίτερα πριν σερβιριστούν τα πρώτα πιάτα τούρκικης κουζίνας από τον Σερίφη, ο υπουργός Επικρατείας Ν. Παππάς κατηγόρησε τη σημερινή ΝΔ ότι δεν συνεχίζει την τότε (ημιτελή κατά τον κ. Παππά) προσπάθεια του τότε πρωθυπουργού να καταπολεμήσει τους νταβατζήδες (τούρκικη λέξη παρεμπιπτόντως!).

2 σχόλια

  1. 2004 - 2009 ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ
    ΚΑΙ … ΚΑΛΟΓΗΡΟΙ
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Το θαύμα των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 ήταν μια σημαντική στιγμή για την παρουσία και αναβάθμιση της Ελλάδας, στον παγκόσμιο χάρτη .Όλοι πιστέψαμε ότι θα ήταν η αρχή και η συνέχεια μιας νέας εποχής για την πατρίδας μας. Η Ελλάδα μεσουρανούσε και όλοι ελπίζαμε
    Κι όμως ΔΙΑΨΕΥΣΤΗΚΑΜΕ, πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να ‘’ταυτισθεί’’ η δεξιά με τη διαφάνεια. Μέσα σε λίγους μήνες όλοι στην Ελλάδα ‘’γίναμε κουμπάροι’’ !!! με γάλατα, ομόλογα, ρεμούλες, Ρεγκούζες, βατοπέδια και εκατοντάδες χιλιάδες ΜΠΛΕ κάρτας προσλήψεις. Απερίγραπτα κακουργήματα συμβαίνουν και ΟΙ ‘’ΣΑΝΙΔΑΔΕΣ’’ με το φτυάρι στο χέρι ‘’κουκουλώνουν’’. Η οικονομία έχει πάρει ασυγκράτητη ορμή στην κατηφόρα της παρακμής και των σκανδάλων. Ένα (1) δις. ευρώ την εβδομάδα δανείζεται η Ελλάδα και ΠΡΙΝ φθάσει, τα τρωκτικά το έχουν εξαφανίσει.
    Η κατάσταση ‘’οδηγείται’’ στη χρεοκοπία και τον αφανισμό. Ο Καραμανλής σε λήθαργο, ο Πάκης και οι σωματοφύλακες οργιάζουν κυριολεκτικά.
    Το κράτος κυβερνά ο ‘’αυτόματος’’ Πάκης και ο αγέλαστος Ρουσόπουλος και η καταστροφή δεν άργησε να πάρει ΦΟΡΑ!!! Το δημόσιο χρέος εκτινάσσεται σε ΔΙΠΛΑΣΙΑ νούμερα από το 2004( από 178 σε 300 δις ευρώ). Το ετήσιο ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΣΠΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ και σκαρφαλώνει στο 16% του ΑΕΠ ΄η σε 36 δις ευρώ ετησίως . Η Ευρώπη κτυπά καμπάνες, αλλά Καραμανλής και Σαμαράς ,περί ‘’άλλα τυρβάζουν’’. Μεθοδεύουν την συντριβή του Παπανδρέου , μέσω της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας. Είναι όμως μόνο η πτώση Παπανδρέου που τους μεθά? Έχουν βγάλει όλα τα λεφτά τους στο εξωτερικό και ηδονίζονται στην ιδέα της χρεοκοπίας. Θα τα διπλασιάσουν , και θα ξανακυβερνάνε. Και ‘’πέφτουν με τα μούτρα’’ στην οργάνωση της προδοσίας και της ανατροπής Παπανδρέου.
    ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009 ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ
    Οι εκλογές αποκαλύπτουν ‘’σημεία και τέρατα’’ και οι Έλληνες μαθαίνουν ότι ‘’βαδίζουμε για χρεοκοπία’’. Η ΝΕΑ κυβέρνηση παγώνει με το χάλι των ελλειμμάτων που δεν επιδέχονται ΑΝΑΒΟΛΗΣ. Ζητούνται επειγόντως 24 δις ευρώ για το έλλειμμα του Προϋπολογισμού και άλλα 24 για το εμπορικό έλλειμμα. Οι ευρωπαίοι, όπως μαθαίνουμε σήμερα, έχουν κλείσει τις στρόφιγγες των χρημάτων και η κυβέρνηση Καραμανλή δανείζεται το 2008, από την αγορά ένα(1) δις την ΕΒΔΟΜΑΔΑ για να μην πονηρευτούνε για τα χάλια της οικονομίας μας.
    Σήμερα ΟΛΟΙ γνωρίζουμε την αλήθεια τόσο της χρεοκοπίας, της προσπάθειας Παπανδρέου να μην πτωχεύσουμε, όσο και της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ της αντιπολίτευσης, να υπονομεύσει, να διαστρεβλώσει και ΤΕΛΟΣ να επιρρίψει τις ευθύνες της καταστροφής στο Γιώργο Παπανδρέου.
    Σαμαράς , Βενιζέλος, Τσίπρας χρυσοφονιάδες και ΚαΜμένος οργιάζουν στην συκοφαντία και στην παραπληροφόρηση.
    Σήμερα ζητάνε την ψήφο των Ελλήνων ΑΥΤΟΙ που συμμετείχαν στην εξαθλίωσή του και στην καταστροφή της πατρίδας μας.
    ‘Όμως ο λαός μας αντελήφθη την αλήθεια και η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του Γιώργου Παπανδρέου είναι γεγονός.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΠΙΤΟΥΡΑ,δεν ηλθε το 09 τα εκανε θαλασσα και εφυγε νυχτα?Τι βλακείες γράφεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση