GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αφίσα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ χαρακτηρίζει τη Σουηδία «χώρα του βιασμού» - ΦΩΤΟ

Μια διαφημιστική αφίσα που αναρτήθηκε αυτή την εβδομάδα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης προειδοποιεί τους ταξιδιώτες να μ...


Μια διαφημιστική αφίσα που αναρτήθηκε αυτή την εβδομάδα στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης προειδοποιεί τους ταξιδιώτες να μην επισκέπτονται τη Σουηδία, υποστηρίζοντας ότι η χώρα αυτή έχει το υψηλότερο ποσοστό βιασμών στον κόσμο: "Σουηδία, χώρα του βιασμού", γράφει η αφίσα, απαντώντας προφανώς στις επικρίσεις που διατυπώθηκαν στη χώρα αυτή εναντίον της τουρκικής νομοθεσίας για σεξουαλικά αδικήματα.
"Ταξιδιωτική προειδοποίηση: Ξέρετε πως η Σουηδία έχει το υψηλότερο ποσοστό βιασμών παγκοσμίως;", έγραφε η γιγαντοαφίσα που είχε τοποθετηθεί την Πέμπτη κατά μήκος ενός κυλιόμενου διαδρόμου στο τμήμα αναχωρήσεων του αεροδρομίου Ατατούρκ.
Δίπλα από το μήνυμα υπήρχε μια εικόνα του πρωτοσέλιδου της φιλοκυβερνητικής τουρκικής εφημερίδας Gunes που έγραφε: "Η Σουηδία χώρα του βιασμού".
Το κρατικό πρακτορείο Ανατολή μετέδωσε πως μια ιδιωτική εταιρεία είχε πληρώσει για τη διαφήμιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση