GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο σημαιοφόρος των νήσων Τόνγκα: Γι' αυτό πασαλείφτηκα με λάδι

Ο σημαιοφόρος των νήσων Τόνγκα κατάφερε να εντυπωσιάσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και μας εξηγεί το... μυστικό ...


Ο σημαιοφόρος των νήσων Τόνγκα κατάφερε να εντυπωσιάσει στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο και μας εξηγεί το... μυστικό της επιτυχίας του.
Διότι, όπως και να το κάνουμε, είναι επιτυχία να καταφέρεις ανάμεσα στους εκατοντάδες αθλητές που παρέλασαν στο «Μαρακανά» να είσαι αυτός που θα ξεχωρίσει. Και ο Πίτα Ταουφατοφούα τα κατάφερε και με το παραπάνω.
Μπήκε πρώτος από την αποστολή της χώρας του με την παραδοσιακή τη φούστα του, με τη μαύρη τη σαγιονάρα του και από τη μέση και πάνω γυμνός και πασαλλειμένος με λάδι, το οποίο φυσικά σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.
«Χρησιμοποιούμε το λάδι καρύδας στη χώρα μου, σε κάθε ιδιαίτερο γεγονός, για να λάμπουμε. Σε γεγονότα που αφορούν δωρεές, βοηθά στο να μένουν πάνω σου τα χρήματα! Ομολογώ ότι το χρησιμοποιούμε αρκετά. Μου το έβαλε μια πολύ γλυκιά κυρία, ενώ κρατούσα τη σημαία. Κάποια στιγμή της είπα να σταματήσει, διότι ένιωθα ότι δεν θα μπορούσα να  περπατήσω. Γλιστρούσα και φοβήθηκα πως θα πέσω στην παρέλαση. Ειλικρινά, δεν είχα καταλάβει πόσο πολύ μου έχει βάλει, μέχρι που είδα ό,τι είδα στα social media» εξομολογήθηκε ο αθλητής του ταε κβον ντο.
Κατά την επιστροφή στο Ολυμπιακό Χωριό μετά την τελετή έναρξης στο Ρίο, ο Πίτα άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι είχε γίνει βασικό θέμα σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άραγε τον ενόχλησε αυτό το γεγονός;
«Ήμουν στο λεωφορείο της επιστροφής και όλοι μου έλεγαν 'είσαι trend σε κάθε μεγάλη χώρα του κόσμου'. Είναι σημαντικό για εμένα να μάθει ο πλανήτης την πατρίδα μου και για όλους να διαπιστώσουν όλοι ότι μπορεί να είμαστε από ένα πολύ μικρό νησί, αλλά μπορούμε να τα βάλουμε με τους μεγάλους. Αυτό που είδατε ήταν έναν τύπο που ήταν γεμάτος λάδι. Δεν είδατε την πάλη. Μόνο τη λάμψη. Ο καθένας κάνει το δικό του μικρό ταξίδι και εγώ θέλω να τους σπρώχνω για να φτάσουν εκεί όπου ονειρεύονται. Έχω την εντύπωση πως ο κόσμος παραιτείται πολύ εύκολα» είναι η αποστομωτική απάντησή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση