GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χιού Γκραντ: Σχολίασε τη σκανδαλώδη αλλαγή στο πρόσωπο της Ρενέ Ζελβέγκερ

Παρότι συμπρωταγωνιστούσε μαζί της στη "Μπρίτζετ Τζόουνς", ο Χιού Γκραντ δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τη Ρενέ Ζελβέγκερ. Ο Βρ...


Παρότι συμπρωταγωνιστούσε μαζί της στη "Μπρίτζετ Τζόουνς", ο Χιού Γκραντ δεν κατάφερε να αναγνωρίσει τη Ρενέ Ζελβέγκερ.
Ο Βρετανός ηθοποιός ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή, όπου κλήθηκε να σχολιάσει το χαρακτήρα πέντε συμπρωταγωνιστριών του στη μεγάλη οθόνη.
Η νέα εμφάνιση της Ζελβέγκερ όμως, με την οποία εμφανίστηκε στη φωτογραφία που του παρουσίασαν οι υπεύθυνοι της εκπομπής τον έκανε να αναρωτηθεί ποια είναι η κυρία!
"Ποια είναι η δεύτερη από δεξιά, γιατί δεν την έχω δει ποτέ στη ζωή μου", αναρωτήθηκε ο ηθοποιός.
Ο παρουσιαστής της τηλεοπτικής εκπομπής ζήτησε από τον σταρ του κινηματογράφου να αποφασίσει ποια από τις πέντε πρωταγωνίστριες του σινεμά, με τις οποίες έχει βρεθεί μαζί σε κάποια από τις ταινίες του "υπήρξε πιο προσγειωμένος χαρακτήρας".

Αρχικά να σημειώσουμε πως η αντίδραση του στην ερώτηση δεν ήταν καθόλου κολακευτική για καμιά από τις κυρίες.
Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ο τηλεπαρουσιαστής εξήγησε στον Grant πως η άγνωστή του κυρία ήταν η Ρενέ, με την οποία πρωταγωνίστησε στο "Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς", εκείνος σχολίασε: "Α, η Ρενέ. Ε, καλά όχι και τόσο προσγειωμένη".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση