GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημοσιογράφος στο Ρίο χαροπαλεύει: Κόλλησε ελονοσία και έπεσε σε κώμα

Η δημοσιογράφος Τσάρλι Γουέμπστερ δίνει μάχη για τη ζωή της διότι κόλλησε μια πολύ σπάνιας μορφής ελονοσία στην Βραζιλία, λίγες ημέρες ...


Η δημοσιογράφος Τσάρλι Γουέμπστερ δίνει μάχη για τη ζωή της διότι κόλλησε μια πολύ σπάνιας μορφής ελονοσία στην Βραζιλία, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.
Η πρώην παρουσιάστρια του Sky Sports News βρίσκεται σε κώμα και σε μηχανική υποστήριξη σε νοσοκομείο του Ρίο ντε Τζανέιρο, που παρευρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο προκειμένου να καλύψει την οργάνωση.
Η 33χρονη δημοσιογράφος ήταν μια εκ των απεσταλμένων της Μεγάλης Βρετανίας για να κάλυψη την οργάνωση.
Όταν η ίδια μαζί με άλλους δημοσιογράφους της αποστολής έφτασε στο Ρίο στις 4 Αυγούστου και παρακολούθησε την τελετή έναρξης, μια περίεργη αδιαθεσία της χτύπησε την και παρακολούθησε την τελετή έναρξης, μια περίεργη αδιαθεσία της χτύπησε την πόρτα.
Η ίδια άρχισε να μην νιώθει καλά με αποτέλεσμα να κάνει συνεχώς εμετό ενώ το απέδωσε στην αφυδάτωση, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο του Ρίο.
Οι πρώτες φωτογραφίες της νοσηλείας της στα social media είναι πριν δέκα μέρες ενώ στη λεζάντα που της συνοδεύει γράφει: «Πολύ δύσκολη μέρα. Σοβαρή αφυδάτωση και μόλυνση».
Τελευταίες πληροφορίες θέλουν τη δημοσιογράφο να έχει χειροτερέψει και να βρίσκεται σε κώμα.
«Μάχεται για την ζωή της προς το παρόν. Όλοι μας είμαστε αποσβολωμένοι. Αλλά είναι δυνατή,fit και πολύ υγιής, επομένως προσπαθούμε να σκεφτόμαστε θετικά. Οι γιατροί διέγνωσαν σπάνιας μορφής ελονοσία και λαμβάνει την κατάλληλη θεραπεία», δήλωσε στη Sun φίλος της που βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση