GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πρώτα σύννεφα στη σχέση γνωστού ζευγαριού...

Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήταν αχώριστοι. Πλέον όμως η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό. Οι κοινές...


Μέχρι πριν λίγες εβδομάδες ήταν αχώριστοι. Πλέον όμως η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός βρίσκονται ένα βήμα πριν τον χωρισμό.
Οι κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού όλο και λιγοστεύουν. Η Τέιλορ Σουίφτ και ο Τομ Χίντλστον ασχολούνται με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους και δεν έχουν πλέον χρόνο για τη σχέση τους.
Ο ηθοποιός βρίσκεται στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, την ώρα που η τραγουδίστρια ασχολείται με την ηχογράφηση του καινούριου της άλμπουμ. Οι καβγάδες δεν άργησαν φυσικά να ξεκινήσουν.
«Η Τέιλορ θέλει έναν σύντροφο που θα είναι πάντα διαθέσιμος. Με τον Τομ δυσκολεύονται να συναντιούνται. Ελπίζουν όμως πως θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα», σχολίασε άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση