GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαρούπα: "Με καρατόμησαν!"

Maroupa Eirini Ένας κύκλος έκλεισε. 5 χρόνια πέρασαν από τις 26 Απριλίου του 2011 που διορίστηκα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. ...

Maroupa Eirini
Ένας κύκλος έκλεισε. 5 χρόνια πέρασαν από τις 26 Απριλίου του 2011 που διορίστηκα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Υπηρέτησα χωρίς χρήματα, στην θέση του μέλους της ΕΕΑ, με αυταπάρνηση και ανεξαρτησία συνείδησης, προσηλωμένη απολύτως και κατ"αποκλειστικότητα στο δημόσιο συμφέρον.
Ως σήμερα, που δημοσιογράφοι μου γνωστοποίησαν την καρατόμηση (γιατί περί αποκεφαλισμού πρόκειται), την δική μου, του καθηγητή του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωργίου Βάμβουκα, και του επίτιμου πρώτου αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και πρώτου διευθυντή της σχολής Δικαστών επί σειράν ετών, Κωνσταντίνου Παπαλάκη.
ΤΙΜΗ ΜΟΥ, ο τρόπος που εγώ και ο πρόεδρος κ Παπαλάκης και ο κ. Βάμβουκας αποκεφαλιστήκαμε, επειδή κάναμε κατά τρόπο ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ, ΜΕ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΈΡΟΝ, ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ, από τις θέσεις που ο υπουργός αθλητισμού μας εμπιστεύθηκε μόλις έναν χρόνο πριν
για 4 χρόνια θητείας, στην ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ που μας διόρισε.
Εύχομαι στους άξιους ανθρώπους που διόρισε και μας αντικαθιστούν, να επιδείξουν την ίδια αυταπάρνηση, ανιδιοτέλεια, προσήλωση στο δημόσιο συμφέρον κι ανεξαρτησία συνείδησης, κατορθώνοντας να είναι ΑΡΙΣΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΡΕΣΤΟΙ (κατά παράφραση της ευφυούς παλαιότερης δήλωσης του κ. Παπανικολάου α αντιπρ. Α. Πάγου για τους δικαστές).
Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τα μέλη της γραμματείας της επιτροπής, την Μελίνα, την Δήμητρα, τον Μπάμπη, την Αναστασία, και όλα τα υπόλοιπα παιδιά που ήταν πολύτιμοι βοηθοί στο έργο μου.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης και όλους όσους με την καλόπιστη αλλά και την κακόπιστη κριτική τους με βοήθησαν να βαδίσω ολόισια, χωρίς ποτέ να παραπατήσω, τον κακοτράχαλο δρόμο της αρετής και της αποκάλυψης της εικονικής πραγματικότητας που ζούμε, καθώς και της εξυγίανσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Στ αλήθεια αφοσιωμένη κι εμφορούμενη από αγάπη για την πατρίδα μου θα συνεχίσω.
Ειρήνη Μαρούπα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση