GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζένιφερ Λόρενς η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στον κόσμο

Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου το 2016 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ακολουθούμενη από την Μελίσα Μ...


Η Τζένιφερ Λόρενς είναι η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός του κόσμου το 2016 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ακολουθούμενη από την Μελίσα Μακάρθι, η οποία κατέγραψε ταχύτατη άνοδο στις απολαβές της και κατέλαβε τη δεύτερη θέση, γράφει σήμερα το δεκαπενθήμερο οικονομικό περιοδικό Forbes.
Η Λόρενς, πρωταγωνίστρια της σειράς ταινιών Hunger Games («Αγώνες Πείνας»), είχε εισοδήματα ύψους 46 εκατομμυρίων δολαρίων προ φόρων μέσα σε δώδεκα μήνες, εν μέρει λόγω της μεγάλης προκαταβολής που της δόθηκε για την αναμενόμενη ταινία Passengers, διευκρινίζεται στο δημοσίευμα του Φορμπς. Πάντως τα εισοδήματά της κατέγραψαν μείωση κατά 11,5% από το σύνολο των απολαβών της το 2015.
Η Μακάρθι είχε εισοδήματα 33 εκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 10 εκατομμύρια σε σύγκριση με τα εκτιμώμενα έσοδά της το αμέσως προηγούμενο έτος, εν μέρει λόγω της συμβολής της στην αναβίωση της σειράς ταινιών Ghostbusters.
Η Σκάρλετ Γιόχανσον, εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας Captain America: Civil Wars, κατέλαβε την τρίτη θέση με εισοδήματα 25 εκατομμυρίων δολαρίων, μειωμένα κατά σχεδόν 30% σε σύγκριση με το 2015.
Τις υπόλοιπες θέσεις της κορυφαίας δεκάδας για το 2016 καταλαμβάνουν οι:
4. Τζένιφερ Άνιστον (21 εκατομμύρια δολάρια)
5. Φαν Μπινγκμπίνγκ (17 εκατομμύρια δολάρια)
6. Σαρλίζ Θερόν (16,5 εκατομμύρια δολάρια)
7. Έιμι Άνταμς (13,5 εκατομμύρια δολάρια)
8. Τζούλια Ρόμπερτς (12 εκατομμύρια δολάρια)
9. Μίλα Κούνις (11 εκατομμύρια δολάρια)
10. Ντιπίκα Παντουκόν (10 εκατομμύρια δολάρια).
Η Ινδή Ντιπίκα Παντούκον είναι η μοναδική νεοεισελθείσα στον κατάλογο.
Τα σύνολα των απολαβών των ηθοποιών καταγράφηκαν την περίοδο από την 1η Ιουνίου 2015 ως την 1η Ιουνίου φέτος, προ φόρων και προμηθειών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση