GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέο μέτωπο στην Αιτωλοακαρνανία – Φωτιά και στη Λάρισα

Ένα νέο μέτωπο, το τρίτο, καίει αγροτοδασική έκταση στην Αιτωλοακαρνανία, στην περιοχή Ματαράγκα . Νωρίτερα φωτιές εκδηλώθηκαν στο Κουτσο...


Ένα νέο μέτωπο, το τρίτο, καίει αγροτοδασική έκταση στην Αιτωλοακαρνανία, στην περιοχή Ματαράγκα. Νωρίτερα φωτιές εκδηλώθηκαν στο Κουτσοχέρι και στην περιοχή Πηγάδια Αιτωλοακαρνανίας.

Στην αγροτοδασική πυρκαγιά στη Ματαράγκα Αιτωλοακαρνανίας, επιχειρούν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα,  έξι άτομα πεζοπόρο τμήμα, ένα αεροσκάφος και δύο πετζετέλ.

Επίσης, δασική πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Δαμάσι Λάρισας, όπου επιχειρούν 22 πυροσβέστες με εννέα οχήματα και 11 άτομα πεζοπόρο τμήμα.

Σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση της Πυροσβεστικής, οι αγροτοδασικές πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν νωρίτερα στο Μακρυχώρι Λάρισας και στο Σέλινο Ξάνθης κατασβέστηκαν, ενώ υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Αμπελικό Καρδίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση