GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! Καταιγιστικές εξελίξεις μετά τον αποκλεισμό από τη Χάποελ Μπερ Σεβά...

Εξελίξεις θα έχουμε στο Λιμάνι, όπως είχε άλλωστε προαναγγελθεί. Έρχονται και αποχωρήσεις, αλλά και νεότερα και για το θέμα του προπονη...


Εξελίξεις θα έχουμε στο Λιμάνι, όπως είχε άλλωστε προαναγγελθεί. Έρχονται και αποχωρήσεις, αλλά και νεότερα και για το θέμα του προπονητή.
Για έναν αποκλεισμό που πρωτίστως η ευθύνη βαραίνει την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός (σ.σ. στο μεγαλύτερο βαθμό) πρόκειται να φανεί άμεσα σε τι βαθμό θα είναι οι αλλαγές σε σχέση με την ομάδα. Αλλαγές που εκτός απροόπτου θα... αγγίξουν και το Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος επίσης έχει τις ευθύνες του. Και το πιο πιθανό αυτήν την στιγμή είναι να αντικατασταθεί.
Ο ίδιος ο Σάντσεθ στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, αν και επωμίστηκε το βάρος της ευθύνης του αποκλεισμού, δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει.
«Η ευθύνη είναι όλη δική μου. Πρέπει να βρούμε τι έφταιξε. Δέχομαι τις ευθύνες όχι μόνο για το στήσιμο της ομάδας, αλλά και για το σχεδιασμό της», δήλωσε αρχικά για να συμπληρώσει όμως κατόπιν: «Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, είμαι έτοιμος να συνεχίσω την επόμενη μέρα. Πρέπει να μεταφέρουμε την ομάδα στους ομίλους του Europa League. Είναι πολύ σημαντικός ο προκριματικός του Europa League».
Και αλλαγές που μπορεί να έχουν να κάνουν ακόμα και με στελέχη της ομάδας και την δομή της ΠΑΕ. Σχετικά με τους παίκτες το πιο μεγάλο βάρος πέφτει σε όσους αγωνίστηκαν στο Ισραήλ.
Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ερυθρόλευκη αντίδραση. Για αυτήν την πολύ μεγάλη αγωνιστική και οικονομική... ζημιά αλλά και για την επόμενη... ημέρα στους πρωταθλητές.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση