GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στο Βέλγιο: Γυναίκα με μανσέτα επιτέθηκε σε επιβάτες λεωφορείου

Οι αστυνομικές αρχές πυροβόλησαν και τραυμάτισαν μια γυναίκα η οποία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, απειλούσε με μια μανσέτα να μαχαιρώ...


Οι αστυνομικές αρχές πυροβόλησαν και τραυμάτισαν μια γυναίκα η οποία, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, απειλούσε με μια μανσέτα να μαχαιρώσει περαστικούς σε προάστιο των Βρυξελλών. 
 
Η επίθεση σημειώθηκε στο εσωτερικό ενός λεωφορείου στο δημοτικό διαμέρισμα Uccle, στη βελγική πρωτεύουσα. Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, τα τραύματα που κατάφερε σε τρεις ανθρώπους "δεν απειλούν τη ζωή τους".

Η αστυνομία δεν πιστεύει ότι το επεισόδιο αυτό είχε πολιτικά ή τρομοκρατικά κίνητρα. Η γυναίκα -  ασιατικής καταγωγής - πιθανότατα πάσχει από ψυχιατρικά προβλήματα.

Η βελγική πρωτεύουσα βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού μετά τις επιθέσεις τζιχαντιστών στο Παρίσι τον περασμένο Νοέμβριο και τις Βρυξέλλες τον Μάρτιο.

 
 
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση