GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίτσας: Καμία αλλαγή άμεσα στους μισθούς των στρατιωτικών

Δεν θα αλλάξει τίποτα στο θέμα των χρημάτων που λαμβάνουν αυτή την περίοδο οι στρατιωτικοί και μετά τη διαμόρφωση του ενιαίου μισθολογί...


Δεν θα αλλάξει τίποτα στο θέμα των χρημάτων που λαμβάνουν αυτή την περίοδο οι στρατιωτικοί και μετά τη διαμόρφωση του ενιαίου μισθολογίου, επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ.
Σημείωσε επίσης ότι «η διαδικασία των επιδομάτων θα εξεταστεί με το όλο ζήτημα των ειδικών μισθολογίων. Η δική μας η γνώμη είναι πως αυτό το επίδομα - της παραμεθορίου -, όπως και ορισμένα άλλα ειδικά επιδόματα, δεν πρέπει να καταργηθούν, αντίθετα πρέπει να καταργηθούν κάποια άλλα. Τα επιδόματα είτε θα ενταχθούν στο ειδικό μισθολόγιο στις βασικές αποδοχές είτε θα υπάρχουν αυτόνομα» πρόσθεσε.
«Η επιδοματική πολιτική, πολλά χρόνια χρησιμοποιήθηκε σαν το τυράκι στη φάκα. Δίνονταν στους δημοσίους υπαλλήλους διάφορα επιδόματα, δεν ενσωματώνονταν στο μισθό τους, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή, ιδιαίτερα στην περίοδο των μνημονίων να δουν ότι ο πραγματικός τους μισθός είναι πάρα πολύ μικρός», ανέφερε ο κ. Βίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση