GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πρώτες κλήσεις της νέας Εθνικής

Μετά από την εφιαλτική παρουσία της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016, μια νέα προσπάθεια αρχίζει για το αντιπροσωπευτικό μας συ...


Μετά από την εφιαλτική παρουσία της Εθνικής στα προκριματικά του Euro 2016, μια νέα προσπάθεια αρχίζει για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Ο Μίχαελ Σκίμπε ανακοίνωσε τους 23 παίκτες στους οποίους θα στηριχτεί, αρχικά στο φιλικό αγώνα με την Ολλανδία στο Αϊντχόφεν (1/9/2016) και εν συνεχεία το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2018, με το Γιβραλτάρ (6/9/2016) στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας. 

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις στη λίστα των εκλεκτών και οι παίκτες που επελέγησαν από τον Γερμανό προπονητή είναι οι: Καπίνο, Καρνέζης, Γλύκος, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Οικονόμου, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Τζαβέλλας, Σταφυλίδης, Μανιάτης, Σάμαρης, Τζιόλης, Πέτσος, Χολέμπας, Μπακασέτας, Μάνταλος, Γιαννιώτας, Φορτούνης, Διαμαντάκος, Καρέλης, Μήτρογλου και Βέλλιος. 

Επιστρέφουν στην Εθνική ομάδα ο Παναγιώτης Γλύκος, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Θάνος Πέτσος. 

Σε σχέση με τα δύο φιλικά με την Αυστραλία, αυτή την φορά δεν κλήθηκαν οι: Μόρας, Χριστοδουλόπουλος, Ταχτσίδης, Αραβίδης, Παπάζογλου και Μπουκουβάλας. 

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών θα συγκεντρωθεί και θα ταξιδέψει απευθείας στις 29/8/2016 από την Αθήνα στο Ντίσελντορφ και στη συνέχεια οδικώς θα μεταβεί στο Αϊντχόφεν. Από την Ολλανδία για την Πορτογαλία θα ταξιδέψει στις 2/9/2016 ενώ στην Ελλάδα θα επιστρέψει στις 7/9/2016.

Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση