GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμπούλ: Μάχη στο δρόμο αστυνομίας - δραστών. Άγνωστος ο αριθμός των θυμάτων

Ο Αρχηγός της αστυνομίας της Καμπούλ, Αγά Ροχάνι επιβεβαίωσε πριν από λίγο την επίθεση στο ξενοδοχείο Northgate, αλλά και την ανταλλαγή...


Ο Αρχηγός της αστυνομίας της Καμπούλ, Αγά Ροχάνι επιβεβαίωσε πριν από λίγο την επίθεση στο ξενοδοχείο Northgate, αλλά και την ανταλλαγή πυροβολισμών με τους δράστες.
Στο σημείο, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο, βρίσκονται οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας από τμήμα διαχείρισης κρίσεων και υπάρχει ανταλλαγή πυρών με τους Ταλιμπάν, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα ανέλαβαν την ευθύνη της επίθεσης.  «Οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας είναι στο σημείο του ξενοδοχείου, υπάρχει σποραδική ανταλλαγή πυροβολισμών», ανέφερε ο Ροχάνι χωρίς να μιλήσει για τον ακριβή αριθμό δραστών, που σύμφωνα με διεθνή και αφγανικά ΜΜΕ ήταν 4.
Σε ότι αφορά στην ανάληψη της ευθύνης  έγινε με e-mail που στάθηκε στο Αρχηγείο της αστυνομίας, αλλά και σε διάφορα ΜΜΕ από τον εκπρόσωπο τους, Ζαμπιχουλάχ Μουτζαχίντ.
Από κει και πέρα, δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός τραυματιών ή νεκρών από την επίθεση στο ξενοδοχείο, αλλά και από την έκρηξη στην εγκατάσταση αποθήκευσης φυσικού αερίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση