GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη επίθεση αστυνομικού σε άτομο με κινητικά προβλήματα στο μετρό!

Χυδαία επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει ο Μανώλης Τρίκας, εικονολήπτης στο επάγγελμα και μέλος της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασ...


Χυδαία επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει ο Μανώλης Τρίκας, εικονολήπτης στο επάγγελμα και μέλος της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, την οποία όπως αναφέρει δέχθηκε λόγω των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει από έναν αστυνομικό στον σταθμό του μετρό στον Άγιο Δημήτριο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Μανώλης Τρίκας, ο εν λόγω αστυνομικός τον κατηγόρησε ότι λόγω του κινητικού του προβλήματος “τρομοκρατεί τους επιβάτες” και “θα έπρεπε να ντρέπεται που κυκλοφορεί στο δρόμο”, ενώ όταν εκείνος τον ρώτησε “μήπως θα έπρεπε να αυτοκτονήσω απο την ντροπή μου;”, η κυνική απάντηση του αστυνομικού ήταν: “Αυτό πρέπει να το τακτοποιήσεις εσύ”.

Κατόπιν, ο Μανώλης Τρίκας του ανέφερε το όνομα της πάθησης από την οποία υποφέρει, όμως ο αστυνομικός τον αγνόησε και του ζήτησε να βγει από τον σταθμό του μετρό. Στη συνέχεια πήγαν στην επόπτρια του σταθμού, όπου όπως καταγγέλλει η επιθετική και απαξιωτική συμπεριφορά του αστυνομικού συνεχίστηκε.

Διαβάστε τη συγκλονιστική καταγγελία του Μανώλη Τρίκα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση