GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νάιτζελ Φάρατζ θέλει να γίνει Γερμανός!

Ο λάβρος κατά της σχέσης της Βρετανίας με την ΕΕ και υπέρμαχος του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ θέλει να γίνει Γερμανός υπήκοος! Ο 52χρονος...


Ο λάβρος κατά της σχέσης της Βρετανίας με την ΕΕ και υπέρμαχος του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ θέλει να γίνει Γερμανός υπήκοος!

Ο 52χρονος, πρώην επικεφαλής του Κόμματος Ανεξαρτησίας Ηνωμένου Βασιλείου (UKIP) εθεάθη σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Die Welt, στην γερμανική πρεσβεία του Λονδίνου να περιμένει στην ουρά για να πάρει διπλή υπηκοότητα.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα, μια νεαρή γυναίκα από την Ολλανδία έγραψε στην σελίδα της στο facebook: «Είδα τον Νάιτζελ Φάρατζ στην ουρά της γερμανικής πρεσβείας να περιμένει μαζί μου και με άλλους ευρωπαίους πολίτες. Νομίζω ότι κατανόησε τι έκανε και προσπαθεί να αποκτήσει σύντομα διπλή υπηκοότητα», έγραψε. Το δικαίωμα μόνιμης παραμονής του στη Γερμανία είναι πάντως εξασφαλισμένο λόγω της γερμανίδας συζύγου του, γράφει η γερμανική εφημερίδα.

Ο Φάρατζ, ο οποίος είναι παντρεμένος με Γερμανίδα και έχει δύο κόρες από αυτόν τον γάμο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση αντέδρασε ως εξής: «Δεν σας αφορά καθόλου» είπε τηλεφωνικά στον ιστότοπο Buzzfeed και τo έκλεισε.

Kατά την Welt, η βρετανική εφημερίδα Ιndependent έχει πληροφορηθεί από το περιβάλλον του Φάρατζ ότι θεωρεί την εικασία αυτή «μεγάλη σαχλαμάρα. Ο Φάρατζ πήγε στην πρεσβεία για κάποια «ιδιωτική του υπόθεση».

και η συνεχεια   Ανοησίες χαρακτηρίζει το περιβάλλον του Φάρατζ τις φήμες ότι ο πολιτικός προσπαθεί να αποκτήσει τη γερμανική υπηκοότητα

Οι ισχυρισμοί ότι ο πρώην ηγέτης του ξενοφοβικού κόμματος Ukip της Βρετανίας Νάιτζελ Φάρατζ επιχείρησε να αποκτήσει τη γερμανική υπηκοότητα, εν όψει του Brexit, χαρακτηρίστηκαν "παντελώς ανόητοι" από έναν στενό συνεργάτη του.

Μια πηγή προσκείμενη στον Φάρατζ απέρριψε τις φήμες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο με αφορμή μια επίσκεψή του στην πρεσβεία της Γερμανίας.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα Independent ο Φάρατζ πήγε στην πρεσβεία για μια προσωπική υπόθεσή του. "Η ιδέα ότι αυτό είχε οποιαδήποτε σχέση με την (απόκτηση) γερμανικής υπηκοότητα είναι ανοησία", πρόσθεσε.

Ο 52χρονος Φάρατζ, η σύζυγος του οποίου είναι Γερμανίδα, θεάθηκε να περιμένει στην ουρά στη γερμανική πρεσβεία στο Λονδίνο. Μια χρήστρια του Facebook που τον είδε, ισχυρίζεται ότι τον άκουσε να ζητά συγγνώμη επειδή δεν είχε μαζί του ένα έγγραφο και να λέει: "Όπως ίσως παρατηρήσατε, ήμουν πολυάσχολος τελευταία".

Η Independent υποστηρίζει ότι το τελευταίο διάστημα έχει αναφερθεί αύξηση του αριθμού των Βρετανών πολιτών που σπεύδουν να αποκτήσουν και άλλη υπηκοότητα, εξασφαλίζοντας έτσι ένα ευρωπαϊκό διαβατήριο πριν αποχωρήσει η χώρα τους από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι αιτήσεις για ιρλανδικά διαβατήρια, για παράδειγμα, εκτοξεύτηκαν στις 7.321 τον Ιούλιο, από 4.242 που ήταν τον ίδιο μήνα πέρσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση