GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός Έφη Οικονόμου

H ηθοποιός Έφη Οικονόμου άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 79 ετών, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αιγίου, ενώ λίγες ώρες πριν έκα...


H ηθοποιός Έφη Οικονόμου άφησε την τελευταία της πνοή, σε ηλικία 79 ετών, στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αιγίου, ενώ λίγες ώρες πριν έκανε ανέμελες διακοπές με τον άνδρα της (επίσης ηθοποιό) Χάρη Παναγιώτου στο εξοχικό τους στο Διακοφτό, κολυμπώντας και παίζοντας μαζί του ακόμη μια παρτίδα σκραμπλ.
Η καλλιτέχνιδα με το αριστοκρατικό παράστημα έπασχε από ένα καρδιακό νόσημα. Συγκεκριμένα είχε ανεύρισμα θωρακικής και κοιλιακής αορτής, το οποίο ανακάλυψε το 2011.
Πριν από μια εβδομάδα είχε αισθανθεί μια ξαφνική ζάλη και τότε υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες όμως δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό. Η καρδιά της, όμως, δυστυχώς την πρόδωσε.
Η κηδεία της θα τελεστεί αύριο στις 13.30 από το Γ΄ Νεκροταφείο στη Νίκαια.
"Από τότε που γνωριστήκαμε μέχρι και χθες δεν χωρίσαμε στιγμή" λέει στην "Espresso" ο Χάρης Παναγιώτου για τη δική του "Ιουλιέτα", απαρηγόρητος από τον ξαφνικό χαμό της, συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά του.
Ως "κακιά" του σινεμά η Έφη Οικονόμου, η οποία γεννήθηκε στον Πειραιά, ξεχώρισε σε πολλές ταινίες μελό του βιογραφικού της, μεταηύ αυτών "Το φτωχόπαιδο", "Φτωχό μου σπουργιτάκι", η "Μικρή ζητιάνα", "Αστέρια στον βούρκο", Ζωή γεμάτη πόνο", "Ο γυρισμός της μάνας", "Ο τίμιος δρόμος".
Από τις τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις ήταν στη δημοφιλή σειρά «Πάτερ Ημών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση