GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του Μπάρκουλη

Τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Ανδρέα Μπάρκουλη εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε σχετικό δελτίο Τύπου. «Έφυγε σήμερ...


Τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του Ανδρέα Μπάρκουλη εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε σχετικό δελτίο Τύπου.

«Έφυγε σήμερα, μετά από μακρόχρονη ασθένεια, ένας από τους τελευταίους μεγάλους ηθοποιούς της γενιάς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον θάνατο του εμβληματικού ηθοποιού.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά το συλλυπητήριο μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ:

«Έφυγε σήμερα, μετά από μακρόχρονη ασθένεια,  ένας από τους τελευταίους μεγάλους ηθοποιούς της γενιάς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου.

Ο  Ανδρέας Μπάρκουλης  γεννήθηκε στον Πειραιά το 1936, και αποφοίτησε από τη σχολή του Κώστα Μιχαηλίδη. Από το  1956 έπαιξε σε περισσότερα από 80 θεατρικά έργα, υπηρετώντας τα περισσότερα θεατρικά είδη. Υπήρξε θιασάρχης και συνθιασάρχης και συνεργάστηκε με μεγάλους πρωταγωνιστές της εποχής του.  Ευρύτερα γνωστός, όμως, έγινε από τον κινηματογράφο. Από το 1957, που εμφανίστηκε στο πανί ως Δημήτρης Τουρκάκης στην «Μαρία Πενταγιώτισσα», έως το 2001 («Αλέξανδρος και Αϊσέ») πρωταγωνίστησε ή συμμετείχε σε 115 ταινίες. Συμμετείχε, επίσης, σε τηλεοπτικές σειρές, καθώς και σε   παραστάσεις του «Θεάτρου της Δευτέρας».

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ζεν πρεμιέ της μεγάλης οθόνης.  Μαζί του φεύγει μια λαμπρή σελίδα του ελληνικού κινηματογράφου, όταν ακόμα αυτός παρήγαγε μύθους και λαϊκά είδωλα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του». 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση