GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κακόγουστη φάρσα: Τζιχαντιστές εισέβαλλαν στο κέντρο της Πράγας

Άφωνοι έμεναν ντόπιοι και τουρίστες που βρίσκονταν το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Πράγας, όταν σε κεντρική πλατεία εισέβαλλε ένα...


Άφωνοι έμεναν ντόπιοι και τουρίστες που βρίσκονταν το πρωί της Κυριακής στο κέντρο της Πράγας, όταν σε κεντρική πλατεία εισέβαλλε ένα φορτηγάκι με τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους και ένα όμηρο, με την χαρακτηριστική πορτοκαλί στολή. 

Οι νεαροί, κρατώντας όπλα και φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ», κουνούσαν σημαίες του Ισλαμικού Κράτους ενώ κάποια στιγμή άρχισαν να πυροβολούν και να «εκτελούν»... κρατούμενους! 

Κάποιοι, τρομοκρατημένοι, άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν ώσπου εμφανίστηκε η αστυνομία και - έτσι άπλα - απομάκρυνε τους τζιχαντιστές.

Όπως εξήγησαν αργότερα επρόκειτο για μια διαμαρτυρία: οι «τζιχαντιστές» με τα όπλα, τις ζώνες με τα εκρηκτικά και την σημαία του Ισλαμικού Κράτους ήταν ακτιβιστές, μέλη μιας οργάνωσης κατά των μεταναστών και της ισλαμοφοβίας. Μάλιστα υποστηρίζουν πως είχαν ενημερώσει τις Αρχές για τη διαμαρτυρία τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση