GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρπαζαν χρυσές αλυσίδες από τον λαιμό ηλικιωμένων κυριών

Για αρπαγή αλυσίδων λαιμού από ηλικιωμένες γυναίκες κατηγορούνται δύο κάτοικοι Ρόδου ηλικίας 33 και 36 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν απ...


Για αρπαγή αλυσίδων λαιμού από ηλικιωμένες γυναίκες κατηγορούνται δύο κάτοικοι Ρόδου ηλικίας 33 και 36 ετών οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ενώ στην ίδια υπόθεση είναι κατηγορούμενος 52χρονος ιδιοκτήτης χρυσοχοείου κατηγορούμενος για κλεπταποδοχή.

Οι δυο συλληφθέντες στην διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων, επιβαίνοντες σε μοτοσικλέτα εντόπιζαν ηλικιωμένες γυναίκες που κυκλοφορούσαν πεζές και αφού τις προσέγγιζαν, άρπαζαν τις αλυσίδες από τον λαιμό τους.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες, μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων τα πουλούσαν στον 52χρονο χρυσοχόο.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

Σε έρευνα - έλεγχο που έγινε στην επιχείρηση του 52χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο από τα κλεμμένα κοσμήματα, τα οποία αφού αναγνωρίστηκαν αποδόθηκαν στις δικαιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση