GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με το απανθρακωμένο πτώμα στο Μαντούδι

Άλυτο παραμένει το μυστήριο με το απανθρακωμένο πτώμα, που βρέθηκε από πυροσβέστες χτες το βράδυ, κατά την κατάσβεση δασικής πυρκαγιά...


Άλυτο παραμένει το μυστήριο με το απανθρακωμένο πτώμα, που βρέθηκε από πυροσβέστες χτες το βράδυ, κατά την κατάσβεση δασικής πυρκαγιάς στην περιοχή Κυμάσι, στο Μαντούδι της Εύβοιας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Χαλκίδας, που ερευνά όλα τα ενδεχόμενα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τις λίστες εξαφανισθέντων από την ευρύτερη περιοχή και παράλληλα συλλέγουν πληροφορίες, στο πλαίσιο της έρευνας για την ταυταυτοποίηση του νεκρού και τα αίτια θανάτου, καθώς την σχέση που μπορεί να είχε με την πυρκαγιά.

Στο σημείο θα μεταβεί και ιατροδικαστής, που θα κάνει αυτοψία και μια πρώτη εκτίμηση, ενώ η σορος θα αποσταλεί στην συνέχεια στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών στην Αθήνα, για διερεύνηση.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά ήταν πολύ μικρή και εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 20.30 χτες το βράδυ, σε δύσβατη δασική περιοχή με πεύκα. Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για την πυρκαγιά στις 20.40 και έγινε αμέσως κινητοποίηση. Επειδή όμως οι δυνάμεις που έφτασαν εκεί δεν μπορούσαν να πλησιάσουν, ζητήθηκε η βοήθεια ενός μηχανήματος έργων για να ανοίξει δρόμο και παράλληλα ένα πεζοπόρο τμήμα πυροσβεστών προχώρησε στην εστία της πυρκαγιάς και άρχισε την κατάσβεση, μέχρι να φτάσουν τα οχήματα.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, οι πυροσβέστες εντόπισαν μέσα στην πυρκαγιά ότι είχε απομείνει από το απανθρακωμένο πτώμα, που είχε συρρικνωθεί από τις φλόγες και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Η πυρκαγιά τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των πυροσβεστών, έκαψε μόνο περίπου 30 στρέμματα δάσους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση