GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήταν η Λαγκάρντ σε νησί του Κορινθιακού; - ΦΩΤΟ

Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση στην οποία φέρεται η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ να επισκέφθηκε τα Τριζόνια του Κοριν...


Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση στην οποία φέρεται η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ να επισκέφθηκε τα Τριζόνια του Κορινθιακού για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Σε μία φωτογραφία, που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνεται μία γυναίκα με την χαρακτηριστική κόμμωση της Λαγκάρντ να γευματίζει συνοδευόμενη από έναν κύριο σε εστιατόριο.

Η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου όταν ρωτήθηκε για το αν επρόκειτο όντως για τη γενική διευθύντρια του ΔΝΤ απάντησε ότι «δεν της ζήτησε ταυτότητα» λέγοντας ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την είδηση ότι η κυρία που έφαγε με την παρέα της αστακό ήταν η Λαγκάρντ.

Το παρουσιαστικό της γυναίκας, που φέρεται να μιλούσε γερμανικά, τράβηξε το ενδιαφέρον ενός θαμώνα του εστιατορίου ο οποίος και έβγαλε την φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση