GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρκαγιά απείλησε σπίτια στην Ξάνθη - ΦΩΤΟ

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Πετεινό, του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσ...


Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στον Πετεινό, του Δήμου Αβδήρων στην Ξάνθη, όταν κάτω από αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία ξέσπασε φωτιά.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, οι φλόγες έγιναν γρήγορα αισθητές με αποτέλεσμα να κληθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ενώ οι κάτοικοι του χωριού έντρομοι βγήκαν στον δρόμο επιχειρώντας με δικά τους μέσα να περιορίσουν την πυρκαγιά.

Στο σημείο κατέφτασαν 5 πυροσβεστικά οχήματα και 12 συνολικά πυροσβέστες καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας, ενώ οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή βοήθησαν την φωτιά να επεκταθεί κατά μήκος του χωριού.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, από τη φωτιά κάηκαν συνολικά 15 στρέμματα γης με τους πυροσβέστες να θέτουν υπό έλεγχο την φωτιά λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι.

 

Δείτε  τις φωτο εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση