GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλαστά διαβατήρια για τζιχαντιστές σε κέντρα προσφύγων στην Ελλάδα

Πλαστά διαβατήρια τα οποία θα είχαν τελικούς αποδέκτες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους βρέθηκαν από την Αντιτρομοκρατική σε κέντρα...


Πλαστά διαβατήρια τα οποία θα είχαν τελικούς αποδέκτες τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους βρέθηκαν από την Αντιτρομοκρατική σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Ελλάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα η ιταλική εφημερίδα «La Stampa».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τα διαβατήρια εντόπισαν κλιμάκια της Europol σε τέσσερις χώρες: Ιράκ, Συρία, Ελλάδα και Αυστρία, στο πλαίσιο ελέγχων για πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που χρησιμοποιεί το Ισλαμικό Κράτος (ISIS).

Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση από τη Europol για το θέμα.

«Ειδικότερα, έχουν εντοπιστεί πλαστά διαβατήρια σε κέντρα προσφύγων στην Ελλάδα, τα οποία προορίζονταν για μέλη της ISIS», αναφέρεται στο δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας και προστίθεται ότι υπάρχουν φόβοι ότι επίδοξοι τρομοκράτες από τη Συρία και το Ιράκ κατάφεραν να αποφύγουν τους ελέγχους στην Ελλάδα παριστάνοντας τους πρόσφυγες και διαφεύγοντας στην Αυστρία και την υπόλοιπη Ευρώπη με πλαστά συριακά διαβατήρια. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση