GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκαν το πτώμα μιας τρανσέξουαλ μέσα σε στρώμα

Πελάτες ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη, αντίκρισαν ένα φρικιαστικό θέαμα... Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, φαίνεται πως κάτω από το στρώμα που ...


Πελάτες ξενοδοχείου στην Ταϊλάνδη, αντίκρισαν ένα φρικιαστικό θέαμα... Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, φαίνεται πως κάτω από το στρώμα που ξεκουράζονταν, βρισκόταν το πτώμα μιας τρανσέξουαλ γυναίκας!
Αρχικά οι δυο ένοικοι παραπονέθηκαν στους υπεύθυνους του ξενοδοχείου στην πόλη Pattaya, για την δυσάρεστη οσμή που είχε το δωμάτιό τους από τη πρώτη στιγμή που έκαναν τσεκ ιν, ωστόσο συμφώνησαν να περάσουν ένα βράδυ σε αυτό. Το επόμενο πρωί, μια καθαρίστρια εντόπισε μια κηλίδα αίματος κοντά στο κρεβάτι.
Οι αρχές που ειδοποιήθηκαν εντόπισαν τη σορό μιας 28χρονης γυναίκας τρανσέξουαλ, κάτω από το στρώμα του κρεβατιού! Σύμφωνα με την αστυνομία, ύποπτοι για το φόνο είναι δυο νέοι ηλικίας 14 και 17 ετών και πως το άψυχο σώμα βρισκόταν στο στρώμα για τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις ημέρες πριν τελικά εντοπιστεί.
Όπως αναφέρει η Bangkok Post, τα δυο αγόρια καυγάδισαν με το θύμα όταν η 28χρονη ζήτησε από τον 17χρονο να έρθουν σε ερωτική επαφή. Η άτυχη γυναίκα, φέρεται ότι εξαγριώθηκε όταν ο ανήλικος την απέρριψε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση