GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζευγάρι ηλικιωμένων πρέπει να ζήσει χωριστά και ξεσπούν σε λυγμούς

Η φωτογραφία με τους δυο ηλικιωμένους που ξεσπούν σε λυγμούς, κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύοντας ότι η πραγματική αγάπη υ...


Η φωτογραφία με τους δυο ηλικιωμένους που ξεσπούν σε λυγμούς, κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύοντας ότι η πραγματική αγάπη υπάρχει και δε πεθαίνει ποτέ.
Σε αυτή απεικονίζεται ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που κλαίνε την ώρα που πρέπει να αποχαιρετιστούν μιας και δε γίνεται να είναι στον ίδιο οίκο ευγηρίας.
Ο Wolfram, 83 ετών και η σύζυγός του Anita Gottschalk, 81 ετών, είναι παντρεμένοι 62 χρόνια και γνωρίστηκαν όταν έμεναν στο ίδιο κτίριο στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Λίγο μετά το γάμο τους, το ζευγάρι μετακόμισε στον Καναδά, στο Surrey. Τώρα, ζουν σε διαφορετικούς οίκους ευγηρίας, που είναι τουλάχιστον μισή ώρα μακριά ο ένας από τον άλλον.
Η εγγονή τους, Ashley Bartyik, είπε ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι η πιο "θλιβερή εικόνα που έχει τραβήξει ποτέ".
Η ίδια ανέφερε ότι ο παππούς της πρόσφατα διαγνώσθηκε με λέμφωμα και έπρεπε να μεταφερθεί σε ένα ειδικό κέντρο φροντίδας πριν από 8 μήνες. Οι υπεύθυνοι του οίκου όπου μεταφέρθηκε τον Ιούλιο η γιαγιά της, λένε ότι δεν υπάρχει χώρος για να φιλοξενηθεί και ο ηλικιωμένος. Επιπλέον, ο 83χρονος βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της άνοιας και αν δεν μετακομίσει στον ίδιο οίκο με τη σύζυγό του, οι αναμνήσεις του θα χαθούν.
"Κλαίνε κάθε φορά που βλέπει ο ένας τον άλλον και αυτό μου ραγίζει την καρδιά" είπε η εγγονή τους, η φωτογραφία που τράβηξε μοιράστηκε πάνω από 3.000 φορές στο διαδίκτυο. Ο στόχος της ανάρτησής της ήταν να να τη δει η τοπική κοινότητα και να βρεθεί τρόπος οι δυο τους να ζήσουν ξανά μαζί.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση