GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαθιά υπόκλιση του Μπολτ με θρίαμβο και έκτο ατομικό χρυσό σε Ολυμπιάδα

Έστω και με το βρεγμένο τερέν, ο Γιουσέιν Μπολτ έφυγε σαν «σφαίρα» στον τελικό των 200 μέτρων στο Ρίο και έφτασε στην κατάκτηση του ό...


Έστω και με το βρεγμένο τερέν, ο Γιουσέιν Μπολτ έφυγε σαν «σφαίρα» στον τελικό των 200 μέτρων στο Ρίο και έφτασε στην κατάκτηση του όγδοου χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Τζαμαϊκανός σταρ, παγκόσμιος ρέκορντμαν του αγωνίσματος, έφυγε με φόρα από την αρχή της κούρσας στον τελικό, δεν κοίταξε ποτέ πίσω και τερμάτισε σε 19.78, αφού το βρεγμένο τερέν δεν του επέτρεψε να σημειώσει το παγκόσμιο ρεκόρ που είχε υποσχεθεί, όμως έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος αθλητής στα σπριντ που κατακτά οκτώ χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και μάλιστα 6 από αυτά ατομικά.

Δεύτερος ήταν ο Καναδός Αντέ Ντε Γκράσε με 20.02 και τρίτος ο Γάλλος Κριστόφ Λεμέτρ με 20.12 την τελευταία στιγμή, στη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας του μετά τα χρυσά σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση