GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις εύκολοι τρόποι για να μαζέψεις τα σπασμένα γυαλιά από το πάτωμα

Έχει συμβεί σε όλους μας! Μια απότομη κίνηση με το χέρι και το ποτήρι πέφτει στο πάτωμα με αποτέλεσμα ο χώρος να γεμίσει με σπασμένα γ...

Έχει συμβεί σε όλους μας! Μια απότομη κίνηση με το χέρι και το ποτήρι πέφτει στο πάτωμα με αποτέλεσμα ο χώρος να γεμίσει με σπασμένα γυαλιά.


Το να μαζέψετε τα μεγάλα κομμάτια είναι αρκετά εύκολο. Το δύσκολο είναι όλα εκείνα τα μικροσκοπικά θραύσματα που μπορεί να μην τα βλέπετε αλλά αν τα πατήσετε θα... πονέσετε!
Η λύση βρίσκεται σε τέσσερα αντικείμενα που όλοι έχουμε σπίτι μας!
1. Πατάτα
Πάρτε μία πατάτα και κόψτε τη στη μέση. Πιέστε με τη μισή πατάτα εκεί που έχουν πέσει τα γυαλιά και αυτά θα κολλήσουν στην επιφάνειά της.
2. Ψωμί
Κόψτε μία φέτα ψωμί και πιέστε από την πλευρά της ψύχας στο σημείο που είναι τα θρύψαλα. θα κολλήσουν όλα στην επιφάνεια στο λεπτό.
3. Απορροφητικό χαρτί
Μία ακόμα λύση είναι να κόψετε ένα κομμάτι χαρτί κουζίνα και να το βρέξετε ελαφρά. Τα σπασμένα γυαλιά θα κολλήσουν αμέσως στην επιφάνεια, κάντε το όμως με προσοχή για να μην κοπείτε.
4. Ταινία
Πάρτε μια ταινία που χρησιμοποιείτε για να βγάζετε τις τρίχες από τα ρούχα σας. Βάλτε την στο πάτωμα και αμέσως θα κολλήσουν πάνω σε αυτήν όλα τα μικρά γυαλάκια.
Στο τέλος εννοείται πως θα πρέπει να περάσετε όλη την επιφάνεια με την ηλεκτρική σας σκούπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση