GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οπή από σφαίρα στην πρεσβεία του Μεξικού στο Κολωνάκι!

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία ύστερα από τον εντοπισμό οπής από σφαίρα στα γραφεία χρηματιστηριακής εταιρίας που συστεγάζεται με τ...


Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία ύστερα από τον εντοπισμό οπής από σφαίρα στα γραφεία χρηματιστηριακής εταιρίας που συστεγάζεται με την πρεσβεία του Μεξικό στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αστυνομία, ένας υπάλληλος της χρηματιστηριακής κάλεσε τη Δευτέρα το πρωί το «100» σε ένα από τζάμια του ορόφου. 

Το συγκεκριμένο γραφείο βρίσκεται ακριβώς κάτω από την πρεσβεία και συγκεκριμένα στον 4ο όροφο του κτιρίου, ακριβώς κάτω από την πρεσβεία που στεγάζεται στον 5ο όροφο, στην πλατεία Φιλικής Εταιρίας 14 στο Κολωνάκι.

Σχετικά ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Ιουνίου 2016, μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας είχαν πραγματοποιήσει κατάληψη στα γραφεία της πρεσβείας, δίνοντας στη δημοσιότητα κείμενο που έγραφε "Μεξικό, η χώρα που γδέρνεται μέχρι να ματώσει".

Πάντως, εικάζεται ότι ο πυροβολισμός προήλθε από όπλο με τη χρήση σιγαστήρα, καθότι ουδείς αντιλήφθηκε το γεγονός, ούτε κάποιος από τους κατοίκους άκουσε κάποιον χαρακτηριστικό ήχο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση