GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνάντηση Πούτιν - Ερντογάν: Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες - ΒΙΝΤΕΟ

Πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αγία Πετρο...


Πραγματοποιήθηκε  η συνάντηση του προέδρου της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αγία Πετρούπολη.
Η συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε μέσα σε θερμό κλίμα, ενώ ο Ρώσος Πρόεδρος επισήμανε απευθυνόμενος στον Ερντογάν για το αποτυχημένο στρατιωτικό κίνημα της 15ης Ιουλίου: «Είμαστε ενάντια σε κάθε απόπειρα πραξικοπήματος».
Όπως επισήμανε ο πρόεδρος της Ρωσίας, από την αποκατάσταση των διμερών σχέσεων θα ωφεληθούν τόσο η Τουρκία, όσο και η Ρωσία.
«Θα εισέλθουμε σε διαφορετική φάση μέσα από τα βήματα που θα λάβουμε» απάντησε στον Πούτιν ο Ερντογάν.
«Το τηλεφώνημά σας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος μας έκανε χαρούμενος», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Τουρκίας, προσθέτοντας ότι «η περιοχή μας έχει πολιτικές προσδοκίες από την Τουρκία και τη Ρωσία».
Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των δύο ηγετών μετά την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού από τουρκικές δυνάμεις στα τέλη Νοεμβρίου, η οποία προκάλεσε κρίση στις σχέσεις Ρωσίας - Τουρκίας.
ΠΗΓΗ: skai.gr
ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: twitter, no comment TV

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση