GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση Πατούλη στον γ.γ. του υπ.Υγείας για την ελονοσία

Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης κατά του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Γιάννη ...


Νέα επίθεση εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης κατά του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας, Γιάννη Μπασκόζου ο οποίος «με τις παραλείψεις του εξέθεσε τη χώρα στον κίνδυνο της ελονοσίας», μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.

"Ο αρμόδιος για την δημόσια υγεία της χώρας είναι ο κεντρικός γραμματέας, ο κύριος Μπασκόζος" ανέφερε ο κ. Πατούλης και τόνισε ότι "δεν έκανε το παραμικρό να κάνει κάτι το διαφορετικό από αυτό που γινόταν πάγια κάθε χρόνο μέσα από τις περιφέρειες. Οι μεγάλες παραλείψεις του κ. Μπασκόζου οφείλονται ότι δεν μερίμνησε για τον στρατηγικό σχεδιασμό και τον σωστό συντονισμό προγραμμάτων καταπολέμησης των κουνουπιών". 

"Όφειλε να είχε ενημερώσει τις περιοχές της χώρας που βρίσκονται στην κόκκινη ζώνη ελονοσίας" σημείωσε ο κ. Πατούλης και ζήτησε την παραίτηση του κ. Μπασκόζου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θα πρέπει να αφήσει την θέση του διότι η πολιτική δεν χαράζεται με εγκυκλίους. Εάν θέλουμε να κάνουμε το 'φαίνεσθαι' αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ επικίνδυνο κυρίως όταν μιλάμε για την υγεία του κόσμου. Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται με τόση φαιδρότητα και ερασιτεχνισμό;". 

 

Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση