GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί από παραλίες στην Κρήτη

Τραγικό θάνατο την ώρα που κολυμπούσε βρήκε ένας 31χρονος από τη Λετονία, ο οποίος έκανε διακοπές στην Κρήτη, μαζί με την σύζυγό του. Σύμ...


Τραγικό θάνατο την ώρα που κολυμπούσε βρήκε ένας 31χρονος από τη Λετονία, ο οποίος έκανε διακοπές στην Κρήτη, μαζί με την σύζυγό του.

Σύμφωνα με το ekriti.gr o 31χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την παραλία στις Κάτω Γούβες του Δήμου Χερσονήσου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επιπλέον, χωρίς τις αισθήσεις του, εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα, από λουόμενους και ένας 67χρονος άνδρας, στο "Κοκκίνη Χάνι", στο Ηράκλειο. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  

Το Λιμεναρχείο Ηρακλείου διενεργεί την προανάκριση ενώ θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή, η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια θανάτου του 67χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση