GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα...κλοπής θα πέσει η Ζιζέλ στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο

Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, προσπαθούν να κρατήσουν τα μυστικά της Τελετής Έναρξης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε τελι...


Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, προσπαθούν να κρατήσουν τα μυστικά της Τελετής Έναρξης, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά εφικτό. Ένα από τα πρόσωπα που επιστρατεύουν οι διοργανωτές για την Τελετή Έναρξης, είναι η Βραζιλιάνα καλλονή, Ζιζέλ, συμμετέχοντας σε ένα σκετς.
 Όπως έχει διαρρεύσει η Ζιζέλ θα εμφανιστεί στο γήπεδο, ως το ανέμελο και γοητευτικό  «Κορίτσι της Ιπανέμα», όταν ξαφνικά θα δεχθεί «επίθεση» από ένα άγνωστο, και εκείνη θα αναζητήσει και θα βρει προστασία από τους αστυνομικούς.
Σκοπός του «θεατρικού» είναι να δώσει ένα μήνυμα για την ειρήνη αλλά και την ασφάλεια. Ωστόσο, η ιδέα αυτή δεν φαίνεται να γίνεται αποδεκτή από τους βραζιλιάνους και τον Τύπο της χώρας, καθώς ήδη υπάρχουν αρκετές αντιδράσεις, αφού η εγκληματικότητα αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση