GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζημιές στην παραλία του Τολού από την καταιγίδα - ΦΩΤΟ

Εκτεταμένες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στην παραλία του Τολού στην Αργολίδα, από την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή το απόγευμα ...


Εκτεταμένες είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στην παραλία του Τολού στην Αργολίδα, από την καταιγίδα που έπληξε την περιοχή το απόγευμα της Τρίτης.
Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, η δυνατή βροχή παρέσυρε την άμμο στην παραλία, όπως επίσης και τα νερά που κατέβασε από το βουνό, ο γειτονικός χείμαρρος.
Ο κ. Κωστούρος τόνισε ότι το δίκτυο υποδομών του δήμου άντεξε στην χθεσινή καταιγίδα και έτσι δεν προκλήθηκαν περαιτέρω προβλήματα και πρόσθεσε ότι «χθες το απόγευμα βρισκόμασταν σε επιφυλακή, ώστε να αντιμετωπίζαμε άμεσα τυχόν προβλήματα που θα μπορούσαν να προκληθούν».
Στην Τρίπολη, συνεργεία του δήμου θα προχωρήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν στο δημοτικό κοιμητήριο, εξ αιτίας των δυνατών ανέμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση