GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο ΚΑΤ διασωληνωμένη μία γυναίκα - Μαίνεται η πυρκαγιά στη Χίο

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά. Σύμφωνα με την διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου Ελένη Βουτιέρου, μια 64χρονη γ...


Τουλάχιστον έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν από την πυρκαγιά. Σύμφωνα με την διοικήτρια του Νοσοκομείου Χίου Ελένη Βουτιέρου, μια 64χρονη γυναίκα έχει υποστεί 70% εγκαύματα και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ στην Αθήνα.  Η κατάσταση της είναι πολύ σοβαρή και οι γιατροί του ΚΑΤ στο οποίο μεταφέρθηκε την έβαλαν πλέον διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις στη βόρεια Χίο, όπου από τα ξημερώματα έχουν ξεσπάσει φωτιές που απείλησαν το χωριό Σιδηρούντα, με συνέπεια μάλιστα να τραυματιστεί σοβαρά μία γυναίκα, η οποία υπέστη εγκαύματα σε όλο της το σώμα.
Ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, Σταμάτης Κάρμαντζης, μιλώντας στον «Πολίτη Χίου», ανέφερε ότι «αρκετά μέτωπα έχουν ελεγχθεί», αλλά πρόσθεσε ότι «εκείνο που είναι επικίνδυνο είναι οι συνεχείς αναζωπυρώσεις λόγω των ανέμων».
«Έχουμε δύο σοβαρά μέτωπα αυτή την ώρα στην περιοχή μεταξύ Βολισσού και Κατάβασης, όπου επιχειρούν εναέρια μέσα», πρόσθεσε ο αντιπεριφερειάρχης Χίου, επισημαίνοντας τον κίνδυνο που υπάρχει για τα πεζοπόρα τμήματα από τα ρεύματα που προκαλούνται από τις φωτιές, πέρα από τους ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους, οι οποίοι δυσχεραίνουν το έργο των πυροσβεστών.
Σύμφωνα με τον ιστότοπο politischios.gr, οι αναζωπυρώσεις είναι συνεχείς περιμετρικά της Σιδηρούντας και στην περιοχή Μετόχι. Τα εναέρια μέσα επιχειρούν στην περιοχή Αψιλές για να την περιορίσουν ώστε να μην απειληθεί το πευκοδάσος.
fwtia1
fwtia4
fwtia5
fwtia6
fwtia7
Βίντεο και φωτογραφίες: astraparis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση