GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΜΑΡΕΒΑ

Ηλιανή Μηλοπούλου Παρακολουθεί, λέει, τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου προς τον σύζυγο της η Μαρέβα Μητσοτάκη στα Χανιά όπου το ζε...

Ηλιανή Μηλοπούλου

Παρακολουθεί, λέει, τέτοιες εκδηλώσεις αγάπης του κόσμου προς τον σύζυγο της η Μαρέβα Μητσοτάκη στα Χανιά όπου το ζεύγος παραθερίζει με τα παιδιά του, που κάποια στιγμή δεν άντεξε και τον ρώτησε"«Συγγνώμη, Κυριάκο, μπορείς να μου πεις τι τους έχεις κάνει εδώ πέρα και όλοι σε λατρεύουν;».
Η Μαρέβα, η οποία, λέει, έχει ζήσει και άλλες, διαφορετικές καταστάσεις στα Χανιά με τους Μητσοτάκηδες( τους κυνηγούσαν μάλλον...) δεν πίστευε στα μάτια της πόσο θερμά υποδέχονταν το σύζυγό της οι Χανιώτες, αλλά και στη νότια Κρήτη, όπου πήγαν εκδρομή.
Κυρία Μητσοτάκη μου, εσείς που στην ουσία με την ελληνική καθημερινότητα και τα απερίγραπτα της, ουδεμία σχέση έχετε, δικαίως απορείτε.
Να σας εξηγήσουμε λοιπόν πως δεν τους έκανε-κάποιο καλό- ο Κυριάκος, ο Τσίπρας έκανε πολλά-τέρατα-και συνεχίζει. Και τώρα ...αποθεώνουν τον δικό σας.
Κι αλίμονο μας

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση