GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκεφάλισαν ομοφυλόφιλο Σύρο πρόσφυγα στην Τουρκία!

Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι ένας νεαρός Σύρος πρόσφυγας που είχε εξαφανιστεί στις 23 Ιουλίου στην Τουρκία, βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην...


Συγκλονίζει η αποκάλυψη ότι ένας νεαρός Σύρος πρόσφυγας που είχε εξαφανιστεί στις 23 Ιουλίου στην Τουρκία, βρέθηκε αποκεφαλισμένος στην περιοχή Γενίκαπι. Ο νεαρός Μουχάμεντ Ουίσαμ Σανκάρι, είχε εγκαταλείψει τη Συρία για να γλυτώσει τον πόλεμο.
Σύμφωνα με την τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, Kaos GL, ο νεραρός Σανκάρι δολοφονήθηκε γιατί ήταν ομοφυλόφιλος.
Η σορός του βρέθηκε, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, ήταν τόσο παραμορφωμένη που οι φίλοι του που κλήθηκαν να τον αναγνωρίσουν τον κατάλαβαν από τα ρούχα που φορούσε.
Σύμφωνα με καταγγελίες, πριν το θάνατο του, ο Σανκάρι είχε δεχτεί απειλές βιασμού από μια ομάδα ανδρών οπλισμένων με μαχαίρια.
«Τον είχαν μαχαιρώσει τόσο άγρια που δύο λάμες από τα μαχαίρια έσπασαν στη σάρκα του. Τον αποκεφάλισαν. Το πάνω μέρος του κορμού του ήταν αγνώριστο, τον είχαν ξεκοιλιάσει. Αναγνωρίσαμε τον φίλο μας από το παντελόνι του» δήλωσε ένας από τους φίλους του σύμφωνα με την Kaos GL.
Ο Σανκάρι φέρεται να είχε πέσει θύμα βιασμού κατά το παρελθόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση