GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λαφαζάνης: Καταργείστε τον ΕΝΦΙΑ

Την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ενός φόρου «αδίκου και ακραία αντιαναπτυξιακού», ζητά με δήλωσή του ο γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ, Παναγιώτης ...


Την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, ενός φόρου «αδίκου και ακραία αντιαναπτυξιακού», ζητά με δήλωσή του ο γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, προσθέτοντας επιπλέον ότι νεκρώνει την οικοδομική δραστηριότητα στη χώρα και κόβει κάθε αναπτυξιακή ανάσα από την οικονομία.

Η άμεση κατάργησή του σημειώνει ο κ. Λαφαζάνης, γίνεται «απόλυτα αναγκαία όχι μόνο για λόγους κοινωνικής δικαιοσύνης και ανακούφισης των νοικοκυριών, αλλά πρώτα απ’ όλα για λόγους επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας».

1 σχόλιο

  1. Αυτό που αναγνωρίζει πάντως κανείς στον Λαφαζάνη, πέρα από το αν συμφωνεί ή όχι πλήρως μαζί του στις πολιτικές του θέσεις, ειναι οτι υποστηρίζει με συνέπεια αυτά που πρεσβεύει, σε αντίθεση με κάτι άλλους αριστερούληδες που με πολύ μεγάλη ευκολία έβαλαν φαρδιά πλατιά την υπογραφάρα τους σε κάτι μνημόνια...ναααα με το συμπάθειο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση