GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμο φαγητό και χημικές τουαλέτες για τη δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών

Οι τελευταίες ετοιμασίες για τη δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, που θα γίνει σε μια κλειδωμένη, σχεδόν σφραγισμένη Γενική...


Οι τελευταίες ετοιμασίες για τη δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών, που θα γίνει σε μια κλειδωμένη, σχεδόν σφραγισμένη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, ολοκληρώνονται σταδιακά.

Οι τελευταίες αναθέσεις αφορούν την κάλυψη των αναγκών των μελών της Επιτροπής που θα διεξάγει τη δημοπρασία, τα οποία θα είναι κλειδωμένα και θα παρακολουθούνται σε κάθε τους κίνηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Παρόν, ούτε για την τουαλέτα δεν θα επιτρέπεται να μετακινούνται, για αυτό και έξω από την αίθουσα όπου θα διεξαχθεί η δημοπρασία θα υπάρχουν τρεις χημικές τουαλέτες!

Οι τελευταίες αναθέσεις, με την υπογραφή του γενικού γραμματέα Λ. Κρέτσου, αφορούν, πρώτον, την εγκατάσταση κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) στους χώρους όπου θα διεξαχθεί η δημοπρασία των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών.

Τη μελέτη και την εγκατάσταση θα κάνει αυτή την εβδομάδα η εταιρεία Solargon Μονοπρόσωπη ΕΠΕ, με κόστος 14.307 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.

Η δεύτερη ανάθεση αφορά τη χορήγηση έτοιμου φαγητού. Την προσφορά γευμάτων στους συμμετέχοντες στη δημοπρασία ανέλαβε η εταιρεία Βασιλακόπουλος Ι. Στυλιανός, Απόπλους των Γεύσεων και το φαγητό θα κοστίσει συνολικά 12.000 ευρώ, χωρίς ΦΠΑ.

Η τρίτη ανάθεση αφορά την τοποθέτηση τριών χημικών τουαλετών για τρεις ημέρες στους εξωτερικούς χώρους όπου θα διενεργηθεί η δημοπρασία.

Η όλη εγκατάσταση, που θα σφραγίσει την αίθουσα της δημοπρασίας, σύμφωνα με τις αναθέσεις, πρέπει να έχει ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση