GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βάσεις τριών ταχυτήτων στις περιζήτητες σχολές

Οι βάσεις εισαγωγής για τα περιζήτητα τμήματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, αναμένεται να κινηθούν με τρεις ταχύτητες, ενώ την ίδια ώρα, αρκε...


Οι βάσεις εισαγωγής για τα περιζήτητα τμήματα της Ανώτατης Εκπαίδευσης, αναμένεται να κινηθούν με τρεις ταχύτητες, ενώ την ίδια ώρα, αρκετές «πρωτοκλασάτες» σχολές, θα βρεθούν κάτω από το όριο των 18.000 μορίων.

Σύμφωνα με το «Έθνος», η τελευταία επεξεργασία των στατιστικών στοιχείων και λίγες ημέρες πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Παιδείας, δείχνει πως η πορεία των βάσεων θα ακολουθήσει διαφορετικές κατευθύνσεις για συγκεκριμένες ομάδες σχολών.

Αναμένεται πτώση σε όλες τις υψηλόβαθμες με εξαίρεση τις Ιατρικές. Η πτώση αφορά σχολές Νομικής, Ψυχολογίας, Πολυτεχνικές, Οικονομικές και Πληροφορικής.

Οι Στρατιωτικές-Αστυνομικές σχολές αναμένεται να διατηρηθούν στα επίπεδα του περασμένου έτους με μικρές αυξομειώσεις. Ανοδικά θα κινηθούν οι Ιατρικές Σχολές και τα παραϊατρικά τμήματα των ΤΕΙ.

Οι βάσεις αναμένεται να ανακοινωθούν μεταξύ 22-26 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση