GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε δημοπρασία αναμνηστικά από την ζωή και την καριέρα του Μοχάμεντ Άλι

Σε διαδικτυακή δημοπρασία βγαίνουν περίπου 80 αντικείμενα που συνδέονται με τη ζωή και την μεγάλη καριέρα του Μοχάμεντ Άλι, του θρύλου ...


Σε διαδικτυακή δημοπρασία βγαίνουν περίπου 80 αντικείμενα που συνδέονται με τη ζωή και την μεγάλη καριέρα του Μοχάμεντ Άλι, του θρύλου της πυγμαχίας που έφυγε πρόσφατα από την ζωή.
Μεταξύ αυτών και η ζώνη που κέρδισε, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο του στα βαρέα βάρη. Η ζώνη εκτιμάται ότι θα πουληθεί στην διαδικτυακή δημοπρασία για περίπου 600.000 δολάρια.
Στο σφυρί βγαίνει επίσης και η ρόμπα που φορούσε το 1976 στον αγώνα με τον Ken Norton III και το σορτς  που φορούσε στον περίφημο αγώνα με τον Τζορτζ Φόρμαν στο Ζαΐρ, το 1974.
Από τα υπόλοιπα αναμνηστικά ξεχωρίζει η ιδιόχειρη επιστολή του Άλι προς τους εκδότες του περιοδικού Life το 1964, όπου ανακοίνωνε ότι αλλάζει τον όνομά του από Κάσιους Κλέι σε Μοχάμεντ Άλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση