GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τεράστια η καταστροφή στις διάσημες παγόδες από το σεισμό στη Μιανμάρ

Νεκρός είναι ένας 22χρονος άνδρας στη Μιανμάρ από το σεισμό των 6,8 Ρίχτερ που έπληξε τη χώρα ενώ και μια τουρίστρια από την Ισπανία ...


Νεκρός είναι ένας 22χρονος άνδρας στη Μιανμάρ από το σεισμό των 6,8 Ρίχτερ που έπληξε τη χώρα ενώ και μια τουρίστρια από την Ισπανία και δεκάδες εργάτες ενός εργοστασίου έχουν τραυματιστεί.

Μεγάλη όμως είναι και η καταστροφή στα μνημεία της χώρας και ειδικά στις διάσημες παγόδες της περιοχής Μπαγκάν.  «Πολλές από τις περίφημες παγόδες υπέστησαν ζημιές» ανακοίνωσε ο Αούνγκ Κιάου, υπεύθυνος του γνωστότερου αρχαιολογικού χώρου της Μιανμάρ. Περισσότερες από 60 παγόδες έχουν υποστεί ζημιές.

Από θαύμα πάντως δεν υπήρξαν περισσότερα θύματα καθώς ο σεισμός έγινε απόγευμα (τοπική ώρα), μια στιγμή της ημέρας που οι τουρίστες συρρέουν κατά χιλιάδες στο Μπαγκάν για να απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα με φόντο τις χιλιάδες παγόδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση