GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ μαρτυρία με ασθενοφόρο στην άσφαλτο...

Γράφει ο Μαυρογιαλούρος. Σήμερα θα μου επιτρέψετε να σας μεταφέρω μια συγκεκριμένη μαρτυρία, όπως την κατέγραψε επώνυμα η παθούσα, γ...

Γράφει ο Μαυρογιαλούρος.

Σήμερα θα μου επιτρέψετε να σας μεταφέρω μια συγκεκριμένη μαρτυρία, όπως την κατέγραψε επώνυμα η παθούσα, για να καταλάβετε πόσο … Μαυρογιαλούροι είναι –ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο- αυτοί που μας κυβερνούν!
Το περιστατικό αφορά το χώρο της Υγείας, εκεί όπου το φοβερό και τρομερό δίδυμο του κ. Ξανθού και του κ. Πολάκη υπερηφανεύονται ότι η κατάσταση έχει βελτιωθεί και ότι δήθεν είναι ψέματα όσα του καταμαρτυρούν.
Έρχεται λοιπόν μια γυναίκα - η κυρία Τζένη Γεωργαντζέλη- και με το όνομά της περιγράφει  τη δική της απίστευτη εμπειρία με τον πατέρα της στην περιοχή της Κορινθίας, πριν από δύο μόλις ημέρες, που έρχεται να προστεθεί στο σκηνικό διάλυσης και κατάρρευσης του δημόσιου συστήματος υγείας.

«Είναι οδυνηρό  να πρέπει  να ακολουθείς ένα ασθενοφόρο στην διαδρομή του» γράφει και προσθέτει:
«Η αγωνία και η οδύνη κορυφώνονται, όταν ο οδηγός ακινητοποιεί το ασθενοφόρο, όπως, όπως και μαζί με τον συνοδό πετιούνται έξω. Ένα γρήγορο νεύμα του οδηγού ακινητοποιεί και εμένα. 
-Έσπασαν τα τακάκια των φρένων κυρία μου!
- Και τώρα τι γίνεται ;
-Τον ασθενή δεν μπορείτε να τον πάρετε γιατί έχει επιβιβαστεί και πρέπει να παραδοθεί από εμάς, οπότε θα συνεχίσουμε, με μικρή ταχύτητα βέβαια και θα φρενάρουμε το όχημα με χειρόφρενο. 
-Μα τι λέτε κύριε;
-Ότι σας λέω κύρια μου, μην ανησυχείτε θα τα καταφέρουμε, διαμαρτυρόμαστε καθημερινά για το σέρβις, αλλά δεν μας ακούει κανείς...».
Όντως λοιπόν αυτό έγινε και «με ταχύτητα 20 χιλ/ώρα φτάσαμε στο νοσοκομείο της Κορίνθου φρενάροντας με χειρόφρενο!». Και  στο μεταξύ «ο πατέρας μου αιμορραγούσε...» όπως συμπληρώνει.
Η περιπέτεια αυτή είχε κι ένα δεύτερο σκέλος. Ιδού η συνέχεια της περιγραφής: «Ένας ευγενέστατος χειρουργός με καλεί να μου δώσει θεραπευτική αγωγή και γραπτές οδηγίες.
- Εδώ κυρία μου, σας έχω ετοιμάσει γραπτές οδηγίες που αφορούν κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις. Δυστυχώς δεν έχει μελάνι ο εκτυπωτής, γι αυτό σας το τύπωσα δύο φορές μήπως τυχόν συμπληρώσετε τα κενά τις μιας σελίδας με την εκτύπωση της δεύτερης...».
Μάλιστα, ο χειρουργός της αποκάλυψε ότι «εργαζόταν σε συνέχεια από την Τρίτη λόγω έλλειψης προσωπικού».
Ύστερα από αυτή τη διπλή εμπειρία, πολύ σωστά η γυναίκα σχολιάζει με τη δέουσα ειρωνεία ότι  «κατά τ' άλλα υπουργοί και υφυπουργοί διαβεβαιώνουν ότι όλα βαίνουν καλώς».
Εγώ απλώς θέλω να συμπληρώσω ότι την ίδια ώρα που συνέβαιναν αυτά, στη Βουλή μιλούσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Πολάκης ο οποίος γεμάτος υπερηφάνεια και αλαζονεία δήλωνε ότι  «όσο και αν φωνάζουν κάποιοι, όσο και αν παρουσιάζουν το αφήγημα της καταστροφής, σήμερα η κατάσταση στην υγεία σε σχέση με πέρυσι τον Οκτώβριο είναι σαφώς καλύτερη. Το σύστημα ισορροπεί. Η υγεία περνά σε νέα σελίδα…»
Εσείς βγάλτε για άλλη μια φορά τα συμπεράσματά σας…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση